علت ضرر کردن در بورس و راه چاره

اگر می خواهید علت ضرر کردن در بورس و راه چاره آن را بدانید با دقت یه این مطالب توجه کنید . بعد از آن اگر خواستید ضرر کنید هیچ کدام را رعایت نکنید !
1- در بورس دیدگاه بلند مدت داشته باشید :
آقاجان تو از وقتیکه میری یه برگ سهم میخری میشی سهام دار فلان شرکت و فلان کارخونه . بلاتشبیه میشی در حد یک رییس شرکت ! کدوم رییس شرکتی ، شرکت تاسیس می کنه با افق سه ماهه ؟! حداقل اون رییس و یا مدیر دیدگاه دو الی سه ساله داره تا بتونه به اهداف پیش روی خودش برسه . حالا اینکه اگر به جای سه سال سه ماهه به اهدافش رسید ، علی برکت الله .
یه مثال دیگه : شما تا حالا شده بری زمین و یا ملک برای سرمایگذاری بخری ، بعد دوماه بعد بفروشی ؟ منطقا و از دیدگاه عقلایی هیچ کس اینکار را نمی کند و مدتی صبر می کند تا به سود واقعی برسد .
مخصوصا در بازار بورس ایران که به تجربه ثابت شده اگر نمادی یک خط تولید و یا یک فرآیند سود سازی ابتدایی هم داشته باشد هر چهارسال پتانسیل سه برابر شدن الی 10 برابر شدن را دارد .
پس با این شاخه اون شاخه پریدن در بین سهام سود های بزرگ را از دست نده ، مرسی !
دومین علت ضرر کردن در بورس و راه چاره
2- سهام مستعد را انتخاب کنید :
چطوری ؟ وقتیکه می خواهید یک نماد را انتخاب کنید ببینید آیا صنعت آن روبه رشد است ؟ فصل فروش و ترقی آن صنعت شده ؟ مثلا صنعت دارویی تو پاییز بهتر از تابستان است . یا مثلا ببینید این نماد طی چند ماه اخیر رشد شارپی تجربه کرده است ؟ و …
اگر شما یک نماد را از این منظر بررسی کنید حالا فقط کافیست در قیمت خوب وارد شوید . دیگر نیازی نیست دایما چک کنید ببینید امروز منفی هست فردا مثبت و یا برعکسی ! چون انتخاب خوبی کردد و باید منتظر سود ها بنشینید
سومین علت ضرر کردن در بورس و راه چاره
3-در کف ها بخرید و در سقف ها بفروشید :
در گفتن خیلی سادست اما درعمل بسیار مشکل ! کف کجاست ؟ سقف کجاست ؟
کف و سقف دلایل تکنیکالی و بنیادی دارند که حتما باید تمرین کنید و کف و سقف واقعی را بشناسید . هیچ وقت چاقو درحال افتادن را نگرید . من در ابتدای راه به دانشجویانم توصیه می کنم صبر کنید هر وقت قیمت از کف بر گشت و کمی فاصله گرفت بخرید .
بعد از آن هم در نسبت های فیبو خورد خورد خارج شوید و مقداری را تا آخر روند یعنی جایی که دیگر روند برگشت نگه دارید چون هیچ وقت نمی توان قطعی محل برگشت را حدس زد
چهارمین علت ضرر کردن در بورس و راه چاره
4- به سهام خود تعصب نداشته باشید !
بعضی ها با سهامشون ازدواج می کنند ! اصلا اجازه نمیدن نظرت رو درباره اون نماد بشنون . چرا ؟ چون نمی خواهد دیدگاهی که به او می فهماند اشتباه کرده است را بشنود ! چون بازار را یک طرفه فرض کرده است ! اکثر این افراد دچار توهمی به نام (( بازار بر می گردد )) هستند ! از کجا معلوم ؟
بله بر میگردد وقتی که 1000 تومن را کرد 100 تومن بر میگردد و روی 150 تومن رنج می شود ! مورد داشتیم شاخص را 8 میلیون تحلیل کرده اما کی ؟ وقتی که من خانه سالمندان هستم !
پنجمین علت ضرر کردن در بورس و راه چاره
5-در بورس هرگز پول قرض نگیرید !
اگر می خواهی آرامش خود را برای همیشه در زندگی فعلی و زندگی معاملگریتون از دست بدید از تمام موارد بالا یکی بیست درصد وارد بورس کنید و به فنا بدید !!! ولی اگر می خواهید از سود لذت بخش و درآرامش روانی بهرهمند شوید به هیچ عنوان سمت وام و قرض نروید . باید توجه کنید که از پول قرض شده، وام بانکی یا پولی که با آن مخارج روزمره زندگی را فراهم میکنید، برای سرمایهگذاری در بورس استفاده نشود .
ششمین علت ضرر کردن در بورس و راه چاره
6- سه تله خطرناک در بورس و تمام بازار های مالی هستند

اگر یاد نگیرید چطور از این سه تله فرار کنید حتما دچار ضرر های سنگین می شوید
روش مواجه با طمع را می توان با حد سود گذاشتن برای معاملات پوشش داد . یعنی اینکه قبل از زدن دکمه خرید بدانید که انتظار شما چند درصد سود از این معامله است . اگر به اداف شما رسید مقدار اعظمی را سیو کرده و با مقدار اندکی با نما همراهی خواهید کرد .
مقوله ترس هم اکثر وقت ها زمانی نمایان می شود که شما از استراتژی خود پی روی نمی کنید ! یعنی می دانید که اینجا موقعیت خوبی نیست اما طمع به شما غلبه کرده و خارج نمی شوید
طمع، ترس و عجله سه دشمت اصلی یک معاملهگر هستند. در عوض قناعت، اعتماد به نفس و صبر بهترین دوستان یک معاملهگر هستند
شاید این مقاله هم برایتان جذاب باشد
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
سطوح حمایت و مقاومت و 3 استراتژی معاملاتی
تایم فریم چیست و مولتی تایم فریم چیست ؟
استراتژی معاملاتی در بورس
نام و تلفن و آدرس 51 کارگزاری فعال بورس اوراق بهادار
آموزش بورس به 3 روش تحلیل تکنیکال و تحلیل بنیادی و تحلیل سنتیمنتال
علت ضرر کردن در بورس و راه چاره
این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش میشوند.
دیدگاهتان را بنویسید